Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Godspeed You! Black Emperor - Slow Riot For New Zero Kanada (1999)


Οι Godspeed You! Black Emperor (Παλαιότερα Godspeed You Black Emperor!) είναι ένα Καναδικό post-rock συγκρότημα από το Μόντρεαλ. Υπήρξαν ένα από τα μεγαλύτερα και γνωστότερα ονόματα της σκηνής που επηρέασαν και επηρεάζουν το είδος μέχρι και σήμερα.

Δημιουργήθηκαν το 1994 με τρία μέλη, τους Efrim Menuck, Mike Moya και Mauro Pezzente. Το όνομα που επέλεξαν για το συγκρότημά τους προέρχεται από ένα σχεδόν άγνωστο Ιαπωνικό ντοκιμαντέρ του 1976 με το ίδιο όνομα, το οποίο παρουσιάζει την ιστορία μιας συμμορίας με το όνομα Black Emperors.
Οι τρεις τους σύντομα κατέληξαν να κάνουν μια ερασιτεχνική ηχογράφηση που κυκλοφόρησε μόνο σε κασέτα σε 33 αντίτυπα και ονομαζόταν All Lights Fucked on the Hairy Amp Drooling. Ύστερα από αυτό αποφασίστηκε να διευρύνουν τον αριθμό των μελών του συγκροτήματος και να δημιουργήσουν μια μεγάλη μπάντα, σχεδόν ορχήστρα, μαζί με πολλά μέλη της μουσικής σκηνής του Μόντρεαλ ανεβάζοντας τον αριθμό των μελών ως και στους 14 διαφορετικούς μουσικούς κάποιες εποχές. /source 

Το Slow Riot for New Zero Kanada, μπορεί να διαρκεί μόλις μισή ώρα, αλλά σίγουρα η ακρόασή του μεταδίδει μια έντονη συναισθηματικά εσωτερική εμπειρία.


Tracklist
1. Moya (10:51)
2. BBF3 (17:51)

Personnel
Thierry Amar — bass guitar
David Bryant — guitar, tapes
Bruce Cawdron — drums, percussion, keyboards
Aidan Girt — drums, percussion
Norsola Johnson — cello
Efrim Menuck — guitar, keyboards
Mike Moya — guitar
Mauro Pezzente — bass guitar
Sophie Trudeau — violin

 
Slow Riot for New Zerø Kanada is the first EP released by Godspeed You! Black Emperor on the Montreal-based record label Constellation Records in 1999 (catalogue number CST006) and was re-released by Kranky Records (KRANK034.)


3 σχόλια:

Ανώνυμος 7 Φεβρουαρίου 2011 στις 4:44 μ.μ.  

http://www.mediafire.com/file/5wstojrqg4rijsk/GYBE-SRFNZ.rar

Ανώνυμος 8 Φεβρουαρίου 2011 στις 5:41 μ.μ.  

t i simainei dhladh entonh sunaisthmatikh empeiria..

Jazzman 8 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:37 μ.μ.  

Απλά ακουσέ το...

  © Blogger template Brooklyn by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP